Bon rabatowy dla członków Związku (16.07.2020)

16072020bonZapraszamy do skorzystania z wypoczynku w ośrodkach DOMS w Zakopanem, Jarnołtówku i Spale. Z bonem zapłacicie Państwo o 200 zł mniej za wszystkie usługi świadczone w naszych obiektach, a w szczególności wyżywienie, noclegi oraz strefę relaksu.

JAK DOSTAĆ BON NA WYPOCZYNEK

- Bon należny jest każdemu, kto na dzień 15 lipca 2020 r. jest członkiem Związku NSZZ „Solidarność”. Bon powinniście Państwo otrzymać w organizacji Związku, w której jesteście Państwo zarejestrowani.

- Jeśli nie są Państwo członkami Związku NSZZ "Solidarność", a chcą otrzymać bon to należy zapisać się do zakładowej organizacji NSZZ „Solidarność”, a po miesiącu członkostwa otrzymają Państwo bon 200 zł na wypoczynek.

GDZIE MOŻNA WYKORZYSTAĆ BON I W JAKIM TERMINIE

- Ośrodku Ziemowit w Jarnołtówku www.osrodekziemowit.pl

- Ośrodku Savoy i Żbik w Spale www.savoy.com.pl

- Ośrodku Hyrny w Zakopanem www.hyrny.pl

- Willi Sienkiewiczówka w Zakopanem www.willasienkiewiczowka.pl

Bony można wykorzystać od 1 sierpnia 2020 r. do 31 lipca 2021 r.

JAK ZAREZERWOWAĆ POBYT

- Rezerwacji można dokonać poprzez kontakt telefoniczny z recepcją wybranego ośrodka. W trakcie rezerwacji należy poinformować o chęci skorzystania z bonu.

- Rezerwując poprzez Booking, lub inne portale pośredniczące w sprzedaży usług Doms nie będzie możliwości realizacji bonu.

NA JAKICH WARUNKACH MOŻNA WYKORZYSTAĆ BON

- Pobyt minimum dwa noclegi.

- Wypoczynek z pełnym wyżywieniem (śniadanie, obiad, kolacja, bądź zamiennie śniadanie i obiadokolacja).

CZY BON ŁĄCZY SIĘ Z INNYMI PROMOCJAMI DOMS

- Posiadacze elektronicznej legitymacji NSZZ „Solidarność” otrzymują dodatkowo 10% rabatu przy dokonaniu rezerwacji i po okazaniu legitymacji w trakcie rejestracji w recepcji. Rabat dotyczy wyłącznie posiadacza legitymacji.

- Bonu nie można zrealizować korzystając z ofert specjalnych i promocji.

Pytania dotyczące obiektów, rezerwacji itd. prosimy kierować na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. . Zachęcamy także do skorzystania infolinii dostępnej dla Państwa w godz. 8-16 od poniedziałku do piątku pod numerem telefonu (18)2012763.

Regulamin DOMS na 40 lat NSZZ Solidarność.