Flagi na 100-lecie odzyskania Niepodległości (08.11.2018)

08112018niepodleglaZarząd Regionu Wielkopolska NSZZ ,,Solidarność'' apeluje do wszystkich członków i sympatyków Związku o uczczenie 100-lecia odzyskania niepodległości w dniu 11 listopada 2018 r. przez wywieszenie flagi narodowej w miejscu zamieszkania. W tym wyjątkowym dniu, mamy szansę okazać naszą radość i dumę z faktu, że żyjemy w wolnej Polsce, a wszystkim, którzy się do tego przyczynili, możemy w ten symboliczny sposób podziękować.

Apel nr 1/2018
Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ ,,Solidarność’’
z dnia 8 października 2018 r.

w spr.: wywieszania flag narodowych w 100-lecie odzyskania niepodległości - 11 listopada 2018 r. oraz flag narodowych i powstańczych w stulecie zwycięskiego Powstania Wielkopolskiego - 27 grudnia 2018 roku.

Zarząd Regionu Wielkopolska NSZZ "Solidarność’" apeluje do wszystkich członków i sympatyków Związku o należyte uczczenie 100-lecia odzyskania niepodległości – 11 listopada 2018 r. poprzez wywieszenie flag narodowych w miejscu zamieszkania oraz flag narodowych i powstańczych w stulecie zwycięskiego Powstania Wielkopolskiego – 27 grudnia 2018 roku.