Radna na medal (11.10.2018)

11102018medalDanuta Maćkowiak przewodnicząca Organizacji Międzyzakładowej NSZZ Solidarność Pracowników Komunalnych w Jarocinie laureatką plebiscytu na najlepszych samorządowców w regionie ogłoszonego przez Głos Wielkopolski.

W plebiscycie "Samorządowiec Wielkopolski 2014-2018" czytelnicy i internauci wybrali najpopularniejszych samorządowców - prezydentów, burmistrzów, wójtów i starostów oraz najlepszych radnych w każdym powiecie województwa. Była to okazja by przyjrzeć się bliżej dotychczasowym dokonaniom kończących swoje kadencje lokalnych samorządowców. Najlepsi zostali uhonorowani  pamiątkowymi statuetkami i medalami na uroczystej gali. Danuta Maćkowiak jest od trzech kadencji  radną Miasta i Gminy Jarocin. W najbliższych wyborach także będzie się ubiegać o mandat radnej. Startuje z listy Komitetu Wyborczego Wyborców Ziemia Jarocińska. Gratulujemy medalu i życzymy powodzenia w wyborach.