Pomoc dla Mariusza (04.07.2018)

04072018pomocNasz kolega, Mariusz Marciniak potrzebuje pomocy. Mariusz - członek Organizacji Międzyzakładowej NSZZ "Solidarność" w H. Cegielskim - Poznań S.A. (pracownik spółki H. Cegielski - Poznań S.A.) jest ciężko chory. Diagnoza lekarzy jest jednoznaczna, to glejak wielopostaciowy IV stopnia, słabo rokująca postać guza mózgu. W Polsce lekarze bezradnie rozkładają ręce. Jednak możemy Mariuszowi podarować życie. Szansą jest protonoterapia w klinice w Monachium, ale jej koszty są ogromne i przekraczają 150 000 złotych.

Wszyscy, którzy chcieliby wesprzeć Mariusza mogą wpłacać darowizny na konto regionu:

Nr rachunku:   81 1090 1476 0000 0001 3482 5536 z dopiskiem „Pomoc dla Mariusza”.

Z uwagi na to, że choroba szybko postępuję, a termin terapii został wyznaczony na 16 lipca 2018 roku, prosimy o dokonanie przelewów do 15 lipca 2018 r..

Poniżej link z pełnym opisem choroby Mariusza: