Sekcja Młodych zaprasza (10.05.2018)

10052018mlodziSekcja Młodych zaprasza na zebranie wyborcze Sekcji Młodych Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność”, które odbędzie się 22 maja 2018 r. o godz. 17.00 w siedzibie Zarządu Regionu Wielkopolska przy ul. Metalowej 7. W zebraniu mogą uczestniczyć członkowie Związku, którzy nie przekroczyli 35 roku życia. Liczba uczestników z jednej Organizacji nie jest ograniczona. Im więcej chętnych tym silniejsza reprezentacja naszego regionu.

Zgłoszenia udziału w zebraniu do 18 maja br. przyjmuje Konrad Dominiak - Przewodniczący Sekcji Młodych NSZZ Solidarność Regionu Wielkopolska tel. 516-495-525, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pełny tekst zaproszenia.