Akcja Szlachetna Paczka w oddziale Piła zakończona sukcesem (11.12.2017)

11122017szlachetna pilaRegionalna Sekcja Pracowników Leśnictwa w Pile NSZZ Solidarność oraz Zarząd Regionu Wielkopolska oddział w Pile NSZZ Solidarność wzięli udział w akcji Szlachetna Paczka!!!

Dzięki wsparciu członków związku oraz dzięki osobom dobrej woli udało się w ciągu kilku dni wszystko zorganizować. W dniu 7 grudnia Szlachetna Paczka Pilskiej Solidarności została dostarczona Rodzinie, dla której ją organizowaliśmy. Udało się zakupić lodówkę, Rodzina otrzymała produkty spożywcze oraz chemiczne, ręczniki, a także karty podarunkowe na odzież i obuwie.

Wszystkim osobom, które przyczyniły się do naszego sukcesu, jakim jest spełnienie oczekiwań Rodziny, bardzo serdecznie dziękuję! Gdyby nie Wy - takie cuda nie byłyby możliwe!

Dobro powraca…

W imieniu Pilskiej Solidarności