„Wielkopolska, jakiej NIEznamy” - konkurs fotograficzny (07.11.2017)

07112017konkursZachęcamy do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym „Wielkopolska, jakiej NIEznamy”.

Celem konkursu jest dzielenie się wrażeniami, spojrzeniem na otaczającą nas rzeczywistość, wrażliwością, oryginalnością ujęcia tematu, inwencją twórczą. Chcemy w ten sposób pokazać  miejsca mniej znane w Wielkopolsce, zaprosić także do odkrywania na nowo miejsc powszechnie znanych i zachęcić do podzielenia się indywidualnym spojrzeniem na nasz region. Jest to trzecia edycja konkursu, pierwsza odbyła się pod tytułem Piła jakiej NIEznamy (2015), druga to Powiat pilski jakiego NIEznamy (2016). Teraz czas na „Wielkopolska, jakiej NIEznamy”.

Może Tobie uda się wykonać zdjęcie takiego miejsca, którego nikt jeszcze nie zna lub nie odkrył! Na zdjęcia czekamy do 31 grudnia 2017 r.

Regulamin konkursu