Opłatkowe spotkanie w Oddziale Piła (17.12.2015)

17122015rada oddzialuW dniu 16 grudnia po raz ostatni w tym roku obradowała Rada Oddziału Piła.

Na spotkaniu Opłatkowym podsumowującym rok 2015 wyznaczono cele i zadania na nadchodzący 2016 rok. Gośćmi spotkania Rady byli Przewodniczący Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność” Jarosław Lange, Przewodnicząca Krajowej Sekcji Metalowców NSZZ „S” Barbara Kowalska oraz Wiceprzewodniczący Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność” w Regionie Wielkopolska Grzegorz Gruszczyński.

Serdecznie dziękuję Członkom Rady Oddziału Piła za pomoc i zaangażowanie w prace Oddziału, dziękuję za inicjatywy, pomysły, za pomoc w ich realizacji. Cieszę się, że mogę pracować z osobami tak bardzo oddanymi sprawom związku i członkom Solidarności.

Skład Rady Oddziału Piła NSZZ „Soliarność”: Kamiński Czesław, Leszczewicz Adam, Libront Marek, Michallek Jarosław, Mikołajczyk Mariola, Morzyc Grzegorz, Strutyński Przemysław, Sulich-Bekta Elżbieta, Wietrzychowska Ewa i Wojciechowska Marzena.