Programy rabatowe (03.07.2019)

Profit Club

Od wielu lat funkcjonuje w naszym Regionie program kart rabatowych Profit Club dla Członków Związku oraz ich współmałżonków. Posiadacze kart mają możliwość korzystania ze zniżek w punktach handlowo – usługowych, m.in. w banku, sieci sklepów spożywczych, obiektach sportowych, restauracjach, kwiaciarniach, punktach usług medycznych, salonach fryzjerskich i kosmetycznych oraz wielu innych. Ponieważ program Profit Club cały czas się zmienia, aktualny wykaz firm dostępny jest wyłącznie na stronie internetowej www.profit-club.pl. Strona ta zawiera katalog firm udzielających zniżki posiadaczom kart Profit Club oraz regulamin programu.

LOTOS

Członkowie Związku, którzy posiadają Elektroniczną Legitymacją Członkowską, mogą korzstać z rabatów na stacjach paliw LOTOS.

Klub PZU Pomoc

Legitymacja elektroniczna dla także możliwość przystąpienia do Klubu PZU Pomoc dla członków NSZZ "Solidarność".