Kolejne szkolenie w Oddziale w Pile

21112019pila szkolenieW czwartek 21 listopada, w siedzibie Oddziału Piła, odbyło się szkolenie dotyczące kontaktów z mediami. Szkolenie poprowadził nasz kolega Przewodniczący Regionalnej Sekcji Leśników NSZZ „Solidarność” Dariusz Dyl, oprócz tematów dotyczących reprezentowania Organizacji w kontaktach z mediami, pracodawcami poruszono i omówiono temat rozwoju związku w istniejących już Organizacjach. Dziękujemy Darkowi za przeprowadzenie szkolenia, a uczestnikom za  aktywny udział.

Bardzo cieszy fakt, że przedstawiciele Organizacji Oddziału Piła NSZZ „Solidarność” dziś Darek Dyl, a we wtorek 19 listopada Przemek Szulc, przewodniczący Organizacji w EXALO (Oddziałowy Klub SIP) przekazują swoją wiedzę w sposób merytoryczny koleżankom i kolegom z Organizacji, przystępny i bardzo ciekawy, dziękujemy.