Konwent w pilskim Oddziale (25.03.2015)

25032015Pila konwentW dniu 25 marca w Oddziale Piła odbył się, przy siedemdziesięcioprocentowej frekwencji, Konwent Przewodniczących, który poprowadził Przewodniczący ZR Wielkopolska NSZZ „S” Jarosław Lange. Omawiano bieżącą sytuację, plany oraz zadania jakie stoją przed naszym Oddziałem.

Przed Konwentem odbyła się konferencja prasowa Przewodniczącego Jarosława Lange i Przewodniczącej OM Pracowników Oświaty w Pile Elżbiety Sulich-Bekta na temat ogólnopolskiej konferencji „Czas i warunki pracy nauczyciela”, która odbędzie się w Pile 27 marca. Organizatorami konferencji jest Międzyregionalna Sekcja Pracowników Oświaty i Wychowania NSZZ „S” Wielkopolska oraz Krajowa Sekcja Oświaty i Wychowania NSZZ „S”.

AD