Odeszła od nas Renia Krawczyk (08.06.2021)

08062021RKZ głębokim smutkiem i żalem przyjęliśmy wiadomość o śmierci naszej Koleżanki ś.p. Reginy Krawczyk.

Członkini NSZZ „Solidarność” od 1980 r.

Od początku zaangażowana w działalność Związku w USI-Spółdzielni Wielobranżowej, wieloletnia członkini Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność”, delegatka na Zjazd Krajowy, członkini władz krajowych Sekcji Osób Niepełnosprawnych. Przez ponad trzydzieści lat niestrudzenie organizowała turnusy rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży niepełnosprawnej. Człowiek wielkiego serca przez całe życie oddana służbie społecznej.

Rodzinie i Bliskim  wyrazy najgłębszego współczucia składa Zarząd Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność”.

Msza św. pogrzebowa odbędzie się w dniu 11.06.2021 r. o godz. 11:00 w kaplicy przy cmentarzu parafialnym w Puszczykowie. Pogrzeb po mszy na miejscowym cmentarzu.