Konkurs "Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy" (28.04.2021)

09042015sip konkursOkręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu i Zarząd Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność” zapraszają do udziału w konkursie o tytuł: "Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy".

Konkurs organizowany przez Państwową Inspekcję Pracy (www.pip.gov.pl) odbywa się na szczeblu okręgowych inspektoratów pracy. Celem konkursu jest promowanie najaktywniejszych społecznych inspektorów pracy w sferze ochrony pracy i praworządności w stosunkach pracy. Oczekiwanym rezultatem konkursu jest systematyczna poprawa stanu bezpieczeństwa pracy w zakładach.

Termin składania wniosków do okręgowych inspektoratów pracy został wydłużony do 24 maja 2021 r. Komisja konkursowa, powołana przez Okręgowego Inspektora Pracy typuje laureatów do nagród i wyróżnień.

KOMUNIKAT

Wnioski w ramach konkursu „Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy” prosimy kierować wyłącznie w formie elektronicznej na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Prosimy o przesłanie skanu zgłoszenia do wiadomości Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ Solidarność w Poznaniu na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Do pobrania:

- regulamin konkursu