Konkurs Pracodawca Przyjazny Pracownikom - zgłoszenia do 31 grudnia (04.12.2020)

PPP

Przypominamy, że 31 grudnia 2020 r. upływa termin składania zgłoszeń do udziału w XIII edycji konkursu „Pracodawca Przyjazny Pracownikom”.

Pod adresem http://www.solidarnosc.org.pl/pracodawca-przyjazny znajduje się link do strony, gdzie opisany jest cel tego wydarzenia i załączone są dokumenty konkursowe.

Przy składaniu dokumentacji niezbędna jest opinia Prezydium Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność” o zasadności wniosku.

Ankiety zgłoszeniowe (załącznik nr 1 do Regulaminu) należy przesyłać na adres: Komisja Krajowa NSZZ Solidarność, Wały Piastowskie 24, 80-855 Gdańsk, z dopiskiem: Certyfikat „Pracodawca Przyjazny Pracownikom” lub pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Wyniki procesu certyfikacyjnego będą dostępne na stronie internetowej Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność".

Regulamin PPP 2020

Załącznik 1