Konferencja on-line 24.05.2021 (17.05.2021)

solidarnoscSerdecznie zapraszamy na międzynarodową konferencję końcową w ramach projektu “Inicjowanie działań wdrażających autonomiczne porozumienie ramowe europejskich partnerów społecznych dotyczące aktywnego starzenia i podejścia międzypokoleniowego”.

Dla celów projektowych prosimy o mailowe potwierdzenie uczestnictwa na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.;

W związku ze zdalnym charakterem konferencji przesyłamy Państwu kilka informacji technicznych związanych z tym wydarzeniem.

Dane wydarzenia:

Początek – 24.05.2021 godz. 10:00

Miejsce:

Konferencja on-line z wykorzystaniem platformy ZOOM. Prosimy użyć poniższego linka oraz hasła do konferencji.

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 940 0403 0276
Passcode: nszz123

Prosimy o zainstalowanie aktualnej wersji programu ZOOM (https://zoom.us/download) oraz w miarę możliwości o używanie zestawów słuchawkowych (np. słuchawek do telefonów).

W trakcie konferencji będzie możliwość zadawania pytań przez uczestników oraz zabierania głosu w wyznaczonym przez moderatorów czasie, dlatego ważne jest, aby po skończonej wypowiedzi wyłączać mikrofon samodzielnie.

Językami roboczymi konferencji będą: polski, angielski i włoski. Organizator informuje o możliwości nagrywania fragmentów konferencji wyłącznie dla celów kontrolnych i sprawozdawczych. Dobrowolny udział w konferencji stanowi wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych oraz nagrywanie.  Informujemy, że w każdej chwili można cofnąć zgodę, wysyłając pismo do NSZZ „Solidarność” reprezentowanej przez Komisję Krajową w Gdańsku (80-855), ul. Wały Piastowskie 24 lub e-mailem na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Więcej informacji w zakresie ochrony danych osobowych, można znaleźć w klauzuli informacyjnej Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność” (https://www.solidarnosc.org.pl/video-lists/archiwum-aktow-prawnych/item/17772-rodo).

W przypadku problemów technicznych i innych pytań proszę kontaktować się z nami poprzez chat lub mailowo: Karol Nosal – Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Do pobrania: program konferencji.