Zapraszamy na konferencję online (25.02.2021)

25022021konferencjaZapraszamy na konferencję online „WPŁYW CYFRYZACJI NA UMIEJĘTNOŚCI I KWALIFIKACJE ZAWODOWE ORAZ WARUNKI W MIEJSCU PRACY I STOSUNKI PRACY”, która odbędzie się w dniu 4 marca 2021 w godz. 9.00-17.00. Konferencja będzie tłumaczona na j. polski.

W programie wystąpienia na temat wdrażania cyfryzacji w miejscach pracy w przemysłach lotniczym i samochodowym i aktywności związków zawodowych w cyfryzowanych zakładach w krajach: Niemcy, Hiszpania, Włochy, Węgry, Polska. Konferencja jest zakończeniem projektu badawczego pt.: „The impact of digitization of the economy on the skills and professional qualifications, and their impact on working conditions and labor”, realizacja: 10.2018-02.2021.

Link do wydarzenia: https://live.doblem.net/us20210301

Program w języku angielskim.