Konkurs "Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy" (29.05.2020)

09042015sip konkursOkręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu i Zarząd Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność” zapraszają do udziału w konkursie o tytuł: "Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy".

Konkurs organizowany przez Państwową Inspekcję Pracy (www.pip.gov.pl) odbywa się na szczeblu okręgowych inspektoratów pracy. Celem konkursu jest promowanie najaktywniejszych społecznych inspektorów pracy w sferze ochrony pracy i praworządności w stosunkach pracy. Oczekiwanym rezultatem konkursu jest systematyczna poprawa stanu bezpieczeństwa pracy w zakładach.

Termin składania wniosków do okręgowych inspektoratów pracy upływa 30 czerwca 2020 r. Komisja konkursowa, powołana przez Okręgowego Inspektora Pracy, typuje laureatów do nagród i wyróżnień.

KOMUNIKAT
Ze względu na przedłużający się stan epidemii w Polsce decyzją Głównego Inspektora Pracy ostateczny termin złożenia wniosków do Okręgowych Inspektoratów Pracy upływa 30 czerwca br.

Jednocześnie, w związku z koniecznością ograniczenia przepływu korespondencji papierowej mogącej rozprzestrzeniać epidemię, wnioski w ramach konkursu „Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy” prosimy kierować wyłącznie w formie elektronicznej na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Prosimy o przesłanie skanu zgłoszenia do wiadomości Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ Solidarność w Poznaniu na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Do pobrania:

- regulamin konkursu