Konkurs "Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy" (13.05.2019)

sip konkursOkręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu i Zarząd Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność” zapraszają do udziału w konkursie o tytuł: "Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy".

Konkurs organizowany przez Państwową Inspekcję Pracy (www.pip.gov.pl) odbywa się na szczeblu okręgowych inspektoratów pracy. Celem konkursu jest promowanie najaktywniejszych społecznych inspektorów pracy w sferze ochrony pracy i praworządności w stosunkach pracy. Oczekiwanym rezultatem konkursu jest systematyczna poprawa stanu bezpieczeństwa pracy w zakładach.

Termin składania wniosków do okręgowych inspektoratów pracy upływa 30 maja 2019 r. Komisja konkursowa, powołana przez Okręgowego Inspektora Pracy, typuje laureatów do nagród i wyróżnień.

Wnioski (karta zgłoszenia oraz oświadczenie) z dopiskiem „KONKURS: NAJAKTYWNIEJSZY SIP 2019” należy wysyłać na adres:

Okręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu, ul. Marcelińska, 60-324 Poznań, a skan do wiadomości Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ Solidarność w Poznaniu na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Do pobrania:

- regulamin konkursu