Konkurs "Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy" (05.06.2018)

sip konkursOkręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu i Zarząd Regionu Wielkopolska NSZZ „Solidarność” jako partner społeczny Wielkopolskiej Strategii Ograniczania Zagrożeń Zawodowych zapraszają do udziału w konkursie o tytuł: "Najaktywniejszy społeczny inspektor pracy".

Konkurs organizowany przez Państwową Inspekcję Pracy odbywa się na szczeblu okręgowych inspektoratów pracy. Celem konkursu jest promowanie najaktywniejszych społecznych inspektorów pracy w sferze ochrony pracy i praworządności w stosunkach pracy. Oczekiwanym rezultatem konkursu jest systematyczna poprawa stanu bezpieczeństwa pracy w zakładach.

Termin składania wniosków do okręgowych inspektoratów pracy upływa 15 września 2018 r. Komisja konkursowa, powołana przez Okręgowego Inspektora Pracy, typuje laureatów do nagród i wyróżnień.

Wnioski z dopiskiem „KONKURS: NAJAKTYWNIEJSZY SIP 2018” należy wysyłać na adres:

Okręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu, ul. Św. Marcin 46/50, 61-807 Poznań, a kopię do wiadomości Zarządu Regionu Wielkopolska NSZZ Solidarność w Poznaniu.

Regulamin konkursu i karta zgłoszenia.