Ruszyły zapisy na 5. Turniej w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego (23.11.2016)

23112016turniejstanwojennyNSZZ "Solidarność" - Region Wielkopolska zaprasza na jubileuszowy 5. Grudniowy Turniej Piłkarski w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego, który odbędzie się w niedzielę 11 grudnia w hali Zespołu Szkół z Oddziałami Integracyjnymi nr 2 przy ul. Żonkilowej. Organizatorem rozgrywek jest projekt Kibice Razem-Lech Poznań.

PARTNERZY

Patronat główny: Miasto Poznań, Wielkopolskie Muzeum Niepodległości, Stowarzyszenie Wiara Lecha, Stowarzyszenie Kibiców Lecha Poznań i Kibice Razem-Lech Poznań.
Patronat medialny: Radio Merkury, Nasz Głos Poznański, Codzienny Poznań

Turniej jest współfinansowany przez Miasto Poznań.

GDZIE ZAPISAĆ, ILE WPŁACIĆ, JAK GRAMY

Zapisy będą prowadzone pod adresem mailowym: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. i potrwają do dnia 6 grudnia br. Liczba miejsc jest ograniczona (z uwagi na odbywający się w ten sam dzień mecz Lecha przyjmiemy maksymalnie 10 zespołów). W tunieju zagrają tylko i wyłącznie drużyny, które będą miały opłacony udział.

Koszt udziału w turnieju wynosi (netto):

• 200 PLN (płatne maksymalnie do 30 listopada)
• 250 PLN (płatne maksymalnie do 6 grudnia)

Wystawiamy faktury VAT.

Zespoły będą występowały w składach: 5-osobowych (4 zawodników z pola + bramkarz).

Każda drużyna ma zagwarantowany udział, w zależności od liczby zgłoszonych drużyn i ustalonego systemu rozgrywek, w minimum 3 (1x12 minut) lub 4 meczach (1x10 minut). Turniej odbędzie się w godzinach 09:00 - 15:00.

Będzie to jubileuszowa, piąta edycja turnieju. W zeszłym roku uczestniczyło 8 drużyn, z których najlepszy okazał się AM Biuro Serwis.

INFORMACJE O TURNIEJU

www.solidarnosc.poznan.pl
www.lechpoznan.kibice-razem.pl

oraz na profilach fb:

www.facebook.com/solidarnosc.poznan
www.facebook.com/LechPoznanKibiceRazem
www.facebook.com/wlliga

TAK BYŁO W ZESZŁYM ROKU

WL Liga - AM Biuro Serwis wygrywa 4. Turniej w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego!
Kibice Razem-Lech Poznań - AM Biuro Serwis wygrywa 4. Turniej w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego!
Mateusz Szymandera – fotorelacja

NAGRODY

1. miejsce – puchar, 10xmedali, talon na zakup sprzętu sportowego NIKE w sklepie TIFO: 500 PLN, nagrody książkowe, gadżety;
2. miejsce – puchar, 10xmedali, talon na zakup sprzętu sportowego NIKE w sklepie TIFO: 300 PLN, nagrody książkowe, gadżety;
3. miejsce – puchar, 10xmedali, talon na zakup sprzętu sportowego NIKE w sklepie TIFO: 200 PLN, nagrody książkowe, gadżety;
Najlepszy bramkarz – statuetka, talon na zakup sprzętu sportowego NIKE w sklepie TIFO: 50 PLN, nagrody książkowe;
Najlepszy strzelec – statuetka, talon na zakup sprzętu sportowego NIKE w sklepie TIFO: 50 PLN, nagrody książkowe.

ZWYCIĘZCY TURNIEJU W ROCZNICĘ WPROWADZENIA STANU WOJENNEGO

2012 - Ratmedyk Piła
2013 - ITM Baza Poznańska
2014 - ITM Baza Poznańska
2015 - AM Biuro Serwis

Odpowiedzi na pytania związane z turniejem udzielamy mailowo pod adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zapraszamy